Om oss

Vi på Ventilationsfixarna specialiserar oss på värmepumpar från märken av högsta kvalitet. Som auktoriserade serviceombud kan vi såväl leverera och installera samt sköta service för din värmepump. Vi har högsta certifieringsklass för installation och service av värmepumpar och kylsystem.

Vi tar oss an alla slags jobb relaterade till värmepumpar. Som kund kan du känna dig trygg då vi enbart arbetar med originaldelar och erbjuder både garantiservice och löpande reparationer.

Hos oss är det enkelt att beställa värmepump då du får en helhetslösning. Vi hjälper dig att välja rätt sort, tar hand om alla steg av installationen, får instruktioner kring hur du sköter pumpen och en enkel kontaktpunkt i oss när du behöver service, kalibrering eller reparation av din värmepump.

Då vi är har 20 års erfarenhet, ansvarsförsäkring via Länsförsäkringar och alla våra medarbetare har kollektivavtal kan du som kund känna dig trygg då vi självklart följer god branschpraxis, jobbar professionellt och seriöst.

Värmepumpar Huddinge

Förutom att vi installerar och underhåller värmepumpar erbjuder vi även omfattande service för luftkonditionering och ventilation. Vår utbildade personal hjälper dig att välja energieffektiva produkter som är skonsamma för både miljön och din ekonomi.

Hitta en värmepump som passar perfekt för ditt boende